Scroll down

Category: Visade filmer

Drama, Romantik

En doft av kärlek – Pot au Feu

1885. Den makalösa kocken Eugenie (Juliette Binoche) har arbetat för den berömda gourmeten Dodin under de senaste 20 åren. Allt eftersom tiden går förvandlades gastronomin och den ömsesidiga beundran till ett romantiskt förhållande. Deras romans ger upphov till alltmer enastående rätter.

drama

Jakt

"En surrealistisk, överraskande, tät och mycket välspelad psykologisk tremansshow" - Aftonbladet, Karolina Fjellborg

"NERVIG och ÖDESMÄTTAD JAKT" - 4:a Moviezine, Anna Hedlin

"fascinerande psykologiskt drama med träffsäkra iakttagelser om maskulinitet och sociala rollspel" - Dagens Nyheter, Wanda Bendjelloul

Komedi

Möte i Rom

Kärlek och konsekvens bland Roms piazzor

En romantisk dramakomedi där Rolf Lassgård spelar Johannes, vars oväntade möte i Rom med det danska paret Gerda och Kristoffer får oanade konsekvenser.

Gerda och Johannes har ett förflutet som Kristoffer inte känner till – frågan är om den gnistan finns kvar?

Möte i Rom är en livsbejakande kärlekshistoria om att gå på upptäcksfärd och återfinna både sig själv och varandra.

The Miracle Club

Det finns bara en dröm för kvinnorna i den lilla irländska byn Ballygar på sextiotalet för att få smaka frihet: att vinna en pilgrimsfärd till den heliga franska staden Lourdes.

Plötsligt får de chansen att resa till franska Lourdes, där alla besökare hoppas på personliga mirakel. De tre väninnorna är inget undantag, men om magin skulle utebli trots dopp i det heliga badkarsvattnet kan de ändå unna sig en välförtjänt semester.