Scroll down

Category: Kommande filmer

dokumentär

Call Me Madame Maestro

För 30 år sedan mötte regissören Christina Olofson dirigenter från Sverige, Norge, Ryssland och USA. Kvinnor som skapade historia. Nu är det dags att återvända. Samtidens dirigent – vad berättar hon?

drama

Alltid nära dig

Den ensamstående fönsterputsaren Johns tillvaro kretsar kring hans fyraårige son Michael, vars mamma lämnade dem kort efter födseln. Nu står John inför sitt livs svåraste beslut – han har fått veta att han bara har månader kvar att leva, och måste hitta en kärleksfull familj som kan ge hans älskade son en trygg uppväxt.

drama

Pleasure

20-åriga Jessica lämnar småstadslivet i Sverige för Los Angeles med målet att bli världens nästa stora porrstjärna men vägen dit är krokigare än hon anat. Av prisbelönta och lovande regissören Ninja Thyberg och producenterna bakom "The Square" och "Turist".

komedi, drama

Ninjababy

En komedi om att falla - och komma upp på fötterna igen.

Rakel upptäcker att hon är gravid efter en inte så romantisk one-night stand. Hon har aldrig velat bli mamma och tycker att det är tillräckligt svårt att ta hand om sig själv. Att bebisen har egna åsikter gör inte saken lättare.