Scroll down

The Miracle Club

Det finns bara en dröm för kvinnorna i den lilla irländska byn Ballygar på sextiotalet för att få smaka frihet: att vinna en pilgrimsfärd till den heliga franska staden Lourdes.

Plötsligt får de chansen att resa till franska Lourdes, där alla besökare hoppas på personliga mirakel. De tre väninnorna är inget undantag, men om magin skulle utebli trots dopp i det heliga badkarsvattnet kan de ändå unna sig en välförtjänt semester.

VISAS

Köp biljett

Om filmen

The Miracle Club

Lily (Maggie Smith), Eileen (Kathy Bates) och Dolly (Agnes O'Casey) lyckas sällan ta sig bortom vardagssysslor och tidskrävande äkta män i en by på sextiotalets Irland. Plötsligt får de chansen att resa till franska Lourdes, där alla besökare hoppas på personliga mirakel. De tre väninnorna är inget undantag, men om magin skulle utebli trots dopp i det heliga badkarsvattnet kan de ändå unna sig en välförtjänt semester!

Samtidigt dyker Chrissie (Laura Linney) upp i byn för sin mors begravning, och bestämmer sig för att följa med till Lourdes. Hon har inte träffat Lily och Eileen sedan hon lämnade byn som tonåring, och hennes trasiga relation till såväl dem som hennes mamma kommer upp till ytan. Det står snart klart att tiden inte läker alla sår, men miraklernas tid kanske ändå inte är förbi?

GENRE  Dramakomedi
REGI  Thaddeus O'Sullivan
MED  Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith, Agnes O'Casey
PRODUKTIONSLAND  Irland, Storbritannien
SPRÅK  Engelska
SVENSK PREMIÄR  2023-10-20
LÄNGD  91 min
ÅLDERSGRÄNS  BT