Scroll down

ELLA BELLA BINGO

Visade barnfilmer

ELLA BELLA BINGO

Nu har den populära tecknade serien blivit biofilm! Ella Bella Bingo är ett roligt, spännande animerat äventyr med svenska röster, främst för barn mellan 3 och 7 år.
Biljetter
Söndag 6 september 14.30
Söndag 13 september 14.30
Söndag 20 september 14.30Fantasifulla, påhittiga Ella Bella, som alltid har något kul på gång, bor i Soltoppen-höghusen med sin pappa. Bland vännerna finns bästisen Henrik, farbror Johansson och hans nyfikna höns, äventyrliga tant Gunhild, tvillingarna Lisa och Lotta och den fjärtande hunden Daisy. Ella Bella och Henrik leker alltid ihop, och när han berättar att han aldrig varit på cirkus bestämmer hon sig för att sätta ihop en tillsammans med honom och alla vännerna.
Men så flyttar den coole storstadskillen Johnny in i grannhuset. Han har världens häftigaste cykel och Henrik blir imponerad. Ella Bella blir rädd att förlora sin bästa vän och försöker få honom att välja mellan henne och Johnny. När Henrik förstår det rymmer han hemifrån. För att hitta honom tar Ella Bella hjälp av sin uppfinningsrikedom, och sina vänner bland människor och djur!
Johnny vill också hjälpa till, och kanske är han inte alls är så cool som han verkar? På vägen lär sig barnen att vänskap blir ännu större när den delas.
Regi Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold
Land Norge
Språk Svenskt tal
Originaltitel Ellevilde Ella
Produktionsår 2019
Åldersgräns Barntillåten
Längd 75 minuter
“Behagligt tempo, mycket humor, bra svenska röster, fint tema om vänskap. I likhet med t.ex Pixars bästa filmer funkar den för både barn och vuxna. Jag skrattade högt flera gånger!”
Daniel Lundquist, programchef på BUFF Malmö Film Festival om Ella Bella Bingo.