Scroll down
Romantisk komedi

What’s love got to do with it?

Kärlek och kulturkrockar i London och Lahore

Hur hittar du kärlek som håller i dagens värld? För dokumentärfilmaren Zoe (Lily James) har svepa höger för att hitta Den Rätte bara lett till dåliga dejter och roliga anekdoter, mycket till hennes krävande mamma Caths (Emma Thompson) bestörtning. För hennes barndomsvän och granne Kazim (Shazad Latif) är svaret att välja ett arrangerat äktenskap med en smart och vacker kvinna från Pakistan

VISAS

Köp biljett

Om filmen

What’s love got to do with it?

Kärlek och kulturkrockar i London och Lahore

Hur hittar du kärlek som håller i dagens värld? För dokumentärfilmaren Zoe (Lily James) har svepa höger för att hitta Den Rätte bara lett till dåliga dejter och roliga anekdoter, mycket till hennes krävande mamma Caths (Emma Thompson) bestörtning.

För hennes barndomsvän och granne Kazim (Shazad Latif) är svaret att följa hans föräldrars exempel och välja ett arrangerat äktenskap med en smart och vacker kvinna från Pakistan.

När Zoe filmar Kazims hoppfulla resa från London till Lahore för att gifta sig med en främling, utvald av hans föräldrar, börjar hon undra om hon kanske har något att lära av ett annat sätt att hitta kärleken.

Shekhar Kapur har regisserat och Jemima Khan har skrivit denna brittiska rom-com.

GENRE  Romantisk komedi
REGI  Shekhar Kapur
MED  Lily James, 
Emma Thompson
, Shazad Latif
, Taj Atwal
PRODUKTIONSLAND  Storbritannien
SPRÅK  Engelska, Urdu
SVENSK PREMIÄR  2023-04-05
LÄNGD  109 min
ÅLDERSGRÄNS  BT