Scroll down
drama

Självmord med ångervecka – den första dagen av mitt liv

Livet kan vara outsägligt tungt. För vissa blir bördan dem så övermäktig att de överväger självmord. En mystisk man presenterar sig för fyra personer som har bestämt sig för att avsluta sina liv. Men den mystiske mannen lovar att om han bara får en vecka på sig så kommer han att tända deras livsgnista på nytt.

Av regissören till Vad döljer du för mig?

VISAS

Köp biljett

Om filmen

Självmord med ångervecka – den första dagen av mitt liv

Livet kan vara outsägligt tungt. För vissa blir bördan dem så övermäktig att de överväger självmord. En mystisk man presenterar sig för fyra personer som har nått botten. Det enda de har gemensamt är att de slutgiltigt bestämt sig för att avsluta sina liv. Men den mystiske mannen ger den omaka kvartetten ett märkligt erbjudande. Han lovar att om han bara får en vecka på sig så kommer han att tända deras livsgnista på nytt. Och för att åstadkomma detta lilla mirakel så börjar mannen med att ge dem en glimt av hur världen skulle te sig om de inte längre fanns.

En ny fascinerande film från regissören Paolo Genovese. Regissören har tidigare gett oss internationella storfilmer som Allt du önskar kan du få och Vad Döljer du För Mig, middagsdramat som inspirerade till så många som 21 nyinspelningar. Den första dagen av mitt liv bygger på Paolo Genoveses roman från 2018.

GENRE  Drama
REGI  Paolo Genovese
MED  Toni Servillo, Valerio Mastandrea, Margherita Buy, Sara Serraiocco, Gabriele Cristini
PRODUKTIONSLAND  Italien
SPRÅK  Italienska
SVENSK PREMIÄR  2024-04-19
LÄNGD  121 min