Scroll down
drama

Kolibrin

En mustig, livsbejakande toscansk filmpärla om omöjlig kärlek, smärtsamma förluster och stillhet i en värld av kaos.

Sedan uppväxten i familjens toscanska strandvilla har  Marco Carrera haft ett hemligt platonskt kärleksförhållande med Luisa, och decennier senare känner hans fru fortfarande inte till affären. Men det oundvikliga avslöjandet ska få oförutsedda konsekvenser för alla inblandade.

VISAS

Köp biljett

Om filmen

Kolibrin

Francesca Archibugi gör utsökt filmatisering av Sandro Veronesis familjeepos. Det är en mustig, livsbejakande toscansk filmpärla om omöjlig kärlek, smärtsamma förluster och stillhet i en värld av kaos.

Läkaren Marco Carrera kallas för Kolibrin eftersom han tycks kunna stå blickstilla i en värld under total förvandling. Sedan uppväxten i familjens toscanska strandvilla har han haft ett hemligt platonskt kärleksförhållande med Luisa, och decennier senare känner hans fru fortfarande inte till affären. Men det oundvikliga avslöjandet ska få oförutsedda konsekvenser för alla inblandade.

Marco Carreras förunderliga liv och hans sällsamma relationer får en sprudlande filmtolkning i denna episka icke-linjära familjesaga om borgarklassens diskreta och dysfunktionella charm.

GENRE  Drama
REGI  Francesca Archibugi
PRODUKTIONSLAND  Italien
SPRÅK  Italienska
SVENSK PREMIÄR  2023-11-03
LÄNGD  126 min
ÅLDERSGRÄNS  15 år