Scroll down

WILD ROSE

Visade filmer

WILD ROSE

BILJETTER
Premiär! Fredag 6 september – Söndag 8 september 19.00
Måndag 9 september 14.00
Tisdag 10 september – Torsdag 12 september 19.00

“brittisk feel-good från diskbänksland.” Jessie Buckleys explosiva sångbegåvning och unika personlighet går rakt genom bioduken.Upplev Jessies omtalade genombrottsroll i gripande Wild Rose, en historia om de vägar livet tar om man vägrar ge upp sig själv och sina drömmar.
Unga upproriska Rose-Lynn har aldrig velat något annat än att sjunga, men har hittills bara uppträtt på små lokala scener. Hon brinner för den råa country som består av tre ackord och sanningen om livet, men vägen från Glasgow till Nashville är lång – speciellt för en arbetartjej som klarat av ett fängelsestraff och som blev mamma redan i tonåren.
Medan Rose-Lynn jagar framgången söker hennes två barn trygghet hos hennes egen mamma Marion (Julie Walters), som tagit sina snytingar och ser mer realistiskt på tillvaron. Genom ett städjobb får Rose-Lynn kontakter som kan leda till en sångkarriär på allvar. Nu satsar hon allt, men vad är hon beredd att förlora på vägen?
Jessie Buckley spelar Ljudmila i seriesuccén Chernobyl och kommer i en rad filmer, bland annat Judy med Renée Zellweger och Ironbark med Benedict Cumberbatch.
Regi: Tom Harper
Produktionsland: Storbritannien
Språk: Engelska, textad på svenska
Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Åldersgräns: 7 år
Längd: 100 minuter