Scroll down

SÅNGKLUBBEN

Visade filmer

SÅNGKLUBBEN

En varm, underhållande, gripande film av mannen bakom Allt eller inget. Om Kate (Kristin Scott Thomas) och Lisa som startar en kör för att öka gemenskapen på en brittisk militärbas. Inspirerad av en  brittisk körverksamhet för anhöriga till makar i strid.

Premiär! – Biljetter
Söndag 6 september 19.00, Måndag 7 september 14.00
Tisdag 8 september 19.00, Onsdag 9 september 19.00
Torsdag 10 september 19.00För en grupp kvinnor på en militärbas i England är oron för makar som befinner sig i strid vardag. Bland dem finns respektingivande Kate (Kristin Scott Thomas) och levnadsglada Lisa (Sharon Horgan), som tar sig an uppdraget att hitta något som förenar dem.
Stickning och bokklubbar havererar omgående, men kanske körsång är värt ett försök? Kate som vill höra rena stämmor i en klassisk repertoar drabbar snart samman med Lisa, som förespråkar fullt ös i poplåtar alla kan texten på. Men gradvis upptäcker de nya sidor hos varandra.
Rösterna i den oregerliga kören klingar allt säkrare, och plötsligt får de ett erbjudande från London att sjunga i Royal Albert Hall. Nu måste de lägga oenigheterna bakom sig och hitta sin gemensamma ton.
Regi: Peter Cattaneo
Med: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan, Jason Flemyng
Land: Storbritannien
Språk: Engelska. Svensk text.
Originaltitel: Military Wives
Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Komedi
Åldersgräns: 7 år
Längd: 110 minuter