Scroll down

Östersundshems biodag

Okategoriserade

Östersundshems biodag

Gratis biodag för hyresgäster
i Östersundshem

Lördag 27 oktober bjuder Östersundshem och Folkets Bio Regina dig som är hyresgäst i Östersundshem på bio. Under dagen visar vi fyra olika filmer, två barnfilmer och två vuxenfilmer.

Ta med familjen eller grannen till Folkets Bio Regina på Prästgatan 56. Fribiljetterna hämtar du på Bio Regina mot uppvisande av Klubb Ö-kortet. Biljetterna går att hämta under bions ordinarie öppettider – alla kvällar kl 18.30-19.00, söndag och måndag även kl 13.30-14.00. Obs! Platserna är onumrerade och max fyra biljetter per hushåll. Varmt välkomna!
Program och information om filmerna:
instagram_1080x1080_mlz_rec-1
14.00. Mitt liv som Zucchini – Familjefilm, 66 min (rek. 7 år)
Zucchini är en ovanligt modig liten pojke och inte alls någon konstig gurka som man kan tro. När hans mamma dör känner han sig ensammast i hela världen. Men det är innan han träffar sina nya kompisar på barnhemmet. De har alla sina historier och verkar först ganska tuffa. Men snart fattar Zucchini att de är de bästa vänner man kan få.
fb-banner_828x315_vhalfons
14.30. Vad hände, Alfons Åberg? – Knattefilm, 32 min
Du får följa Alfons i tre olika berättelser: Alfons upplever stora och hemska saker, han har ingen kompis, han har slagit en som är mindre än han och alla tror att han är en tjuv. Stora känslor om rätt och fel men allt löser sig på ganska lugnt Alfons-manér. Man hinner tänka och känna själv. En riktig berg-och-dalbana för liten och stor.
affisch_GRÄNS.indd
16.00. Gräns – Drama, 108 min
Tina jobbar vid tullen och har ett sjätte sinne när det gäller att peka ut smugglare. Det är nästan som om hon kan lukta sig till när någon döljer något. Men när den mystiska Vore kliver av färjan så tvivlar hon för första gången på sin instinkt. Hon anar att han döljer något, men kan inte sätta fingret på vad.
NormandieNue-poster web
16.30. Naken i Normandie – Dramakomedi, 105 min
Av en slump passerar den världsberömde fotografen Newman en charmig by i Normandie, han förälskar sig i miljön och vill att alla ortsbor ska ställa upp framför hans kamera på en och samma bild. Byn befinner sig i en kris, och stadens borgmästare förstår att detta är en skänk från ovan. Om fotografen får sin vilja igenom kommer byn genast att hamna på kartan. Men det finns en hake. Alla måste vara nakna.