Scroll down

MIN DOTTER, MIN SYSTER

Visade filmer

MIN DOTTER, MIN SYSTER

Sverigepremiär!
Fredag 29 april – torsdag 5 maj kl 19.00

Måndag 2 maj även kl 14.00 DAGBIO
Tyvärr inställt måndag kl 14.00 i Salong 2 pga bullrigt gatuarbete.

I östra Frankrike mitt under en byfest, dansar Alain med sin 16-åriga dotter Kelly, medan hans fru och deras son, Kid väntar utanför. Just denna dag försvinner Kelly och denna tragedi ödelägger familjen.
Alain bestämmer sig för att ge sig iväg och söka rätt på sin dotter, även om det kommer kosta honom allt och kommer ta honom till många mörka platser väldigt långt hemifrån. Hans enda stöd är Kid, som offrar sin ungdom för att följa med sin pappa på denna till synes eviga sökande efter Kelly.
Regi: Thomas Bidegain, Frankrike 2015, 104 minuter, från 15 år.

 

Leave a comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *