Scroll down

MIA SKÄRINGER – NO MORE FUCKS TO GIVE – filmen

Visade filmer

MIA SKÄRINGER – NO MORE FUCKS TO GIVE – filmen

Bijetter
Tisdag 10 mars 15.45 – Slutsålt

Tisdag 10 mars 18.30 – Slutsålt

NO MORE FUCKS TO GIVE – live inspelningen, flyttar in i biosalongen som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för.


En kvinnlig komikers dagbok så som jag minns det. En hyllning till kvinnan. En upprättelse och ett andetag av igenkänning. En kuk nerkörd i halsen mot min vilja. År av ätstörningar och bröst som stannade i växten av sorg. Alla dessa manliga genier och deras biografier. Tjejgänget och den ofrivilliga natten i NYC. Vad hade hänt om jag kastat alla glas? Smällt igen alla dörrar som ifrågasatt, druckit mig bortom, knullat mig igenom och snortat mig under. Hade jag fortfarande fått några roller?
NO MORE FUCKS TO GIVE – live inspelningen, flyttar in i biosalongen som en symbol för kvinnans mänskliga värde på alla plan. För dem som gick före och för dem som kommer efter. Till dig som skrivit till mig att du inte vågat gå, för att gubben hemma inte gillar mig och det jag står för. Till dig som fick stryk kvällen innan du skulle gått på föreställningen och därför inte kunde visa dig ute. Till dig som lider av panikångest och inte pallade arenan. Till dig som inte fick barnvakt, som födde ett barn, var sjuk eller av andra skäl ville men inte hann se. Gör denna dag till din. Det anstår oss inte längre att göra oss mindre än vad vi är.
–Jag skapades inte av ett revben. Det fanns byggmaterial till mig också. Nu har männen pratat sedan dinosaurierna dog ut så det här är mina två timmar.
I november 2018 hade Mia Skäringer urpremiär med sin föreställning Avig Maria – No More Fucks To Give . En revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media samt slagit publikrekord med 6 utsålda Ericsson Globe och 6 utsålda Scandinavium samt fyllt Tele2 Arena med 24 143 personer, något ingen annan svensk komiker lyckats med tidigare. Det totala besökarantalet passerade 300 000 och i mars får ännu fler möjligheten att uppleva föreställningen No More Fucks To Give då den går upp på bio. Filmen visas vid två exklusiva tillfällen: 8 mars och 10 mars.
Manus: Mia Skäringer
Regi
: Helena Bergström
Produktionsland: Sverige
Produktionsår: 2020
Genre: inspelad föreställning
Längd: 142 minuter
Åldersgräns: 15 år (11 år i vuxens sällskap)
Biljettpris: 250 kr
Bio Regina ger 50 kr/biljett till Kvinnojouren i Jämtlands län.
5 procent av filmens intäkter i Sverige går oavkortat till den ideella feministiska organisationen MÄN (Män för jämställdhet) och specifikt till organisationens verksamhet Killfrågor som riktar sig till unga killar.