Scroll down

Lördag 22 mars

Blogg-inlägg

Lördag 22 mars

BRUNCHBIO med Regina
Film + bagel, kaffe/te och juice för endast 85 kr.
11.00 Äta sova dö
Äta sova dö

Äta sova dö handlar om 20-åriga Rasa som bor med sin pappa i ett litet samhälle i nordvästra Skåne. Rasa jobbar på fabrik men fabriken varslar och Rasa blir av med jobbet. Filmen skildrar hennes kamp för att lyckas stanna kvar i sin by, trots bristen på jobb och trots samhällets krav på att leta i hela landet efter möjligt arbete.
Gabriela Pichler, Sverige. Svart komedi, 100 min.
13.00 Filmsnack med Elin Olofsson och Johanna Gadd på Jazzköket efter brunchbion.
BARNENS BIO
Hjälp oss måla barnens biotavla, vi bjuder på lördagsgodis!
15.00 Hugo och Josefin
Hugo_och_Josefin
Svensk barnfilmsklassiker från 1967, baserad på Maria Gripes älskade bok med samma namn. Josefin är dotter till en präst och bor på landet. Hon har inga vänner, men en dag möter hon Hugo. Han är systerson till trädgårdsmästare Gudmarson. Tillsammans med Hugo och Gudmarson (Beppe Wolgers) upplever Josefin en fantastisk sommar.
Kjell Grede, Sverige 1967, 82 min.
SKRÄCKFILMSLÖRDAG
19.00 Marianne
Marianne
En familj splittras av yttre hot och interna konflikter i denna 
norrländska mardrömsthriller. När Kristers fru avlider lämnas han med ensam vårdnad om deras två barn. Tonårsdottern Sandra ger Krister skulden för mammans död och börjar smyga ut på kvällarna. Krister försöker hålla allt under kontroll men ingen har någon tilltro till honom. Iskall skräck, psykologiskt drama och komiskt obekväma situationer i perfekt balans.
Filip Tegstedt, Sverige 2011, 100 min
21.00 Regissören till Marianne, Filip Tegstedt besöker oss
23.00 Vittra
Vittra
De lyckliga paret Ida och Albin åker med några av sina vänner för att mysa i en liten sportstuga långt in i de svenska skogarna. Men stugan vilar över en gammal förbannelse. Enligt sägnerna ruvar en uråldrig ondska under jorden. Den enkla källarluckan i plankgolvet visar sig vara en port som öppnar för fasor som ingen kunnat föreställa sig. Det är dags att säga farväl till vännerna.
Sverige 2013, 92 min, Sonny Laguna, Tommy Wiklund

Leave a comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *