Scroll down

HALLOWEEN + IT FOLLOWS

Visade filmer

HALLOWEEN + IT FOLLOWS

DOUBLE FEATURE: Fredag 26 oktober kl 21.30
KÖP BILJETT

Förköp: Halloween finns på BIO.SE. Biljettyp Double Feature 70 kr gäller för dig som även vill se efterföljande It Follows kl 23.40 till specialpriset 70 kr mot uppvisande av biljetten till Halloween.
OBS! Biljetter till It Follows betalas på plats på bion.
(Du kan självklart välja att se en av filmerna till ordinarie pris 90:-, men vi hoppas såklart att så många som möjligt tar tillfället i akt att uppleva en unik och stämningsfull Double Feature på Bio Regina.)

HALLOWEEN

Jamie Lee Curtis återvänder till sin ikoniska roll som Laurie Strode. För sista gången konfronteras hon med sin bror, den maskerade massmördaren Michael Myers, som hemsökt henne sedan hon med nöd och näppe undkom honom under Halloweennatten för fyra decennier sedan.
Skräckmästaren John Carpenter, som regisserade den första filmen från 1978, är filmens verkställande producent och var även kreativ konsult under inspelningen. Manusförfattarna David Gordon Green och Danny McBride har skapat en berättelse som tar avstamp i Carpenters klassiker, och Green står även för regin.
Regi: David Gordon Green
I rollerna: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Will Patton, Virginia Gardner, Nick Castle, Andi Matichak, Omar J. Dorsey
Speltid: 1 tim 49 min
Censur: 11 år i vuxens sällskap (annars 15 år)
En film från: Universal Pictures International

IT FOLLOWS

Efter ett one night stand får 19-åriga Jay en känsla av att någon – eller något – förföljer henne. Det som börjar som en paranoia övergår dock snart till en verklig jakt. Med hjälp av sina vänner flyr hon från terrorn som aldrig verkar vara mer än ett par steg bakom henne.
It follows är klassisk high school-skräck i modern tappning, regisserad av David Robert Mitchell och har hyllats världen över.
Regi: David Robert Mitchell
Utgivningsår: 2015
I rollerna: Maika Monroe, Keir Gilchrist, Daniel Zovatto
Speltid: 1 tim 40 min
Censur: 11 år i vuxens sällskap (annars 15 år)