Scroll down

DEN LILLE PRINSEN

Visade barnfilmer

DEN LILLE PRINSEN

FAVORIT I REPRIS
Söndag 11 mars, 18 mars, 25 mars kl 14.00


Återupptäck en av tidernas mest älskade historier.  Den Oscarsnominerade regissören Mark Osborne (Kung Fu Panda) står bakom denna animerade filmversion av Antoine de Saint-Exupérys kultförklarade barnbok Den lille prinsen.
I historiens mittpunkt står en liten flicka, vars ivrigt påhejande mamma förbereder henne inför vuxenvärlden. En dag träffar den lilla flickan oväntat sin excentriske och godhjärtade granne, en pilot som varit med om många stora äventyr, och planerna förändras. Piloten visar flickan en fantastisk ny värld där allt är möjligt, en värld som han själv upptäckte för länge sedan tack vare en liten prins.
En magisk och känslofylld resa börjar och det är nu flickan lär sig vad som egentligen är viktigt i livet. Det som betyder mest är kontakten människor emellan och det är endast med hjälp av ett stort och varmt hjärta man kan se saker på rätt sätt, saker som är osynliga för det blotta ögat.
den-lille-prinsen-bioaffisch-web
Den lille prinsen talar till alla generationer och har blivit en enorm succé världen över.
Svenska röster: Christian Fex, Laura Jonstoij Berg, Leon Pålsson Wiklund, Sanna Sundqvist, Andreas Rothlin Svensson, Frej Lindqvist m fl.
Animerat, Familj, Äventyr 1 timme 47 minuter.
Fr 7 år/Barntillåten med vuxen

Leave a comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *